• Καλώς ήρθατε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης   |  Καλή Ακαδημαϊκή Χρονιά!
 

under Brochure


Αγαπητές Φοιτήτριες, Αγαπητοί Φοιτητές,

Με ιδιαίτερη χαρά σάς υποδεχόμαστε σε ένα Ακαδημαϊκό Ίδρυμα διακεκριμένο στον ελληνικό αλλά και τον διεθνή χώρο, με ιστορία 45 χρόνων. Είναι ένα Πανεπιστήμιο που εξελίσσεται, αναπτύσσεται και διακρίνεται διεθνώς. Στόχος μας παραμένει η πολύπλευρη, υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, που θα εξασφαλίσει όχι μόνο την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων αλλά θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Αποστολή μας είναι η διαμόρφωση ολοκληρωμένων νέων επιστημόνων με συναίσθηση ευθύνης, με ευρύτητα νου, ακαδημαϊκές αρχές, αλλά και κοινωνικές ευαισθησίες. Η πανεπιστημιακή ζωή είναι μια περίοδος γεμάτη ευκαιρίες για μάθηση, ανάπτυξη και αυτογνωσία. Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε και να σας καθοδηγήσουμε σε αυτό το ταξίδι, προσφέροντάς σας τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας. Αναμφίβολα, θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις, αλλά μην ξεχνάτε ότι κάθε πρόκληση είναι μια ευκαιρία για ανάπτυξη. Με δέσμευση, αφοσίωση και προσπάθεια, μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας και να φτάσετε ψηλά. Εκ μέρους της Ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Κρήτης σας καλωσορίζω και σας εύχομαι μια δημιουργική ακαδημαϊκή χρονιά και μια ευχάριστη φοιτητική ζωή.
 
Ο Πρύτανης
Γεώργιος Μ. Κοντάκης
 
 

Δείτε το πρόγραμμα στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο.

  • Δείτε το ενημερωτικό φυλλάδιο για τους πρωτοετείς φοιτητές.

 

Εφ'όσον ενημερωθήκατε για τις ημερομηνίες και τις διοργανώσεις, παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον σας, αφού πρώτα κάνετε είσοδο στην υπηρεσία με το ιδρυματικό σας email.

 

 


ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ/ ΑΝΑΨΥΧΗΣ με Ποσοστό Έκπτωσης για τους φοιτητές/τριες από 10% έως 40% στην Πόλη του ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Δείτε το κατάλογο
* Θερμές ευχαριστίες στα μέλη του Συλλόγου Εστίασης και στα καταστήματα αναψυχής της Πόλης του Ρεθύμνου, τα οποία στο πλαίσιο υποδοχής των φοιτητών προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις που κυμαίνονται από 10% μέχρι 30%.